Blogg

Bra start på familjens projekt

Så här glada blev de; Helena, Martin, Freja och Allan Waubert de Puiseau, över sina biljetter till fredagens Aladdinföreställning.

Och jag blev själv nästan lika glad som fick träffa dem på en mörk parkering vid Rosenholm en halv timme innan den populära föreställningen började. Det var nämligen så att mamma Helena var snabbast att mejla när Hitta flytet berättade att det fanns fyra biljetter att vinna.

”Vi är en familj i Karlshamn som på det nya året bestämt oss för att hitta på mer roliga saker tillsammans, i stället för att sitta framför varsin skärm – där vi lätt hamnar i vardagsstressen när energinivåerna är låga. Därför har vi just börjat med en ”familjekväll” per vecka, då vi gör något ihop. Vi tänker oss allt från att titta på film till att bowla eller åka pulka. I morgon är det dags igen och att få se Aladdin ihop vore ju en fantastisk start på vår nya tradition”, skrev Helena.

En sådan mysig idé måste ju uppmuntras, tänkte jag. Och gjorde en mental anteckning att vänta några veckor och sedan kolla med familjen Waubert de Puiseau hur det gick med deras göra- roliga-saker-tillsammans-projekt.